Пилешки бутчета с гъби и винен сос

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
30/11/2016
"Опитайте и ще разберете, че това е единственият правилен, вкусен и ароматен начин за приготвяне на пилешки бутчета "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 225
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете бутчетата със сол, черен пипер и къри. Наредете ги в тавичка с разтопено масло и малко олио. Запечете ги на 200 градуса около 30 минути.

Към тях добавете двата вида лук, нарязани на ситно. След като се запържат добавете гъбите и след 2-3 минути прибавете брашното.

Налейте виното, около 200 мл пилешки бульон, сол и черен пипер на вкус. Оставете ястието да се готви до готовност. Сервирайте със сварен бял ориз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар