Свинско месо със зелени домати, картофи и лук

30/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф125166432137
"Толкова вкусно ястие се сипва задължително в големи чинии, че няма насищане "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо327
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г
  • лук - 2 бр.
  • домати - 12 бр. зелени
  • картофи - 8 бр.
  • мас - 3 - 4 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Лука нарязваме на ситно. В тенджерка слагаме мас и прибавяме месото и лука. Посоляваме на вкус и задушаваме на тих огън. Когато лукът, омекне прибавяме белените и нарязани картофи, зелените домати, черен пипер на вкус и червен пипер.

Заливаме ястието с топла вода и оставяме да се вари на тих огън до готовност. Поднасяме поръсено с нарязан пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар