Рибен шницел

05/12/2016
"Шницелът е великолепен, а на нас ни предстои трудната задача да изберем с вино или бира да го поднесем "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо613
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • бяла риба - 1 кг, филе
  • брашно - за овалване
  • яйца - 5 бр.
  • галета - за овалване
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер.

Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета.

Пържим ги в сгорещено олио.

Отцеждаме върху кухненска хартия и сервираме с пържени картофи или друга гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар