Рибен шницел

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Рибен шницел2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5
"Шницелът е великолепен, а на нас ни предстои трудната задача да изберем с вино или бира да го поднесем"

Необходими Продукти

  • бяла риба - 1 кг, филе
  • брашно - за овалване
  • яйца - 5 бр.
  • галета - за овалване
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме рибните филета със сол и черен пипер.

Потапяме ги последователно в брашно, разбитите яйца и галета.

Пържим ги в сгорещено олио.

Отцеждаме върху кухненска хартия и сервираме с пържени картофи или друга гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: