Леща по шведски

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
982
5
12/12/2016
"А сега вижте как го правят шведките ... приготвянето на лещата "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 410
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, празът и пащърнакът се режат на дребно и се запържват в олиото докато омекнат.

Лещата варите в бульона.

След като вряла около 15 минути добавете към нея запържените зеленчуци, доматите, подправяте на вкус и оставяте на котлона още 15 минути.

Дълбока италианска тава с дръжки и капак 28 см, дурал-20%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбока италианска тава с дръжки и капак 28 см, дурал
100.00 лв.
80.00 лв.
Виж ››

Дълбока алуминиева тава с незалепващо покритие. Удобна за готвене на различни ястия, с огнеупорен капак. Прекрасен подарък за вашия дом!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар