Баница с кайма и праз

Доукан ЯкубДоукан ЯкубНовак
15/12/2016
"Тази баница е толкова богата и вкусна, че спокойно може дори да вечеряте с нея "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 826
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се задушава за около 15-20 минути. Лукът и празът се запържват (олио+зехтин+краве масло), след което се добавя и каймата.

Запържва се още около 5 минути. Добавят се подправките и доматеното пюре и с разбърква добре!

Тавата се намазва с олио на всеки три кори се слага по 3 лъжици сос (кисело мляко+яйца+вода) и 3-4 лъжици от сместа.

Най-накрая за финал се поставят последните останали 3 кори и се залива със останалия сос. Пече се на 250 градуса.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар