Начин на приготвяне
Спагети с месо и бял сос за малки и големи гладници!
Нарязваме на малки парченца месото и ги осоляваме. В тиган слагаме да загрее олио, колкото да покрие парченцата месо. Пържим месото и тъй като не е нужно то е да е от определен вид, просто следим кога ще стане готово.
Когато приключим с него, в тенджера с вряща вода слагаме спагетите да се варят. В купа смесваме заквасената сметана, майонезата и чесновия сос. Прави се на вкус, тъй като с майонезата не трябва да се прекалява. Според вкуса на всеки е този майонезен сос.
Изцеждаме спагетите и разпределяме в чинии. В случая са 4 порции. Върху готовите спагети слагаме месо и заливаме с белия сос за спагети.
Коментари