Начин на приготвяне
В тенджера налейте вода и сложете лука, разрязан на две, моркова и целината. Добавете свинското и солта.
Изчакайте да заври и махнете пяната. Затворете и варете до готовност на месото.
Извадете месото и го нарежете / накъсайте на малки парчета. Прецедете бульона.
Обелете гъбите и ги запържете в малко мазнина.
Махнете и добавете кравето масло. Сложете брашното и запържете.
Разредете с бульона, като бъркате през това време с тел. Щом заври, налейте виното и сложете солта, черния пипер, сметаната и индийското орехче.
Изчакайте пет минути и добавете месото и гъбите. Оставете да поври 10 минути.
Разбийте жълтъците и ги добавете на тънка струйка в тенджерата.
Варете фрикасето още 10 минути и изключете.
Сервирайте рагуто от месо с бял сос, докато е топло!