Мург къри

18/12/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43810643724
"Знаете ли каква вкусотия се крие зад това интересно име? Няма да ви кажем, ще трябва да откриете сами "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 445
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете лука и го запържете в маслото. След около 2 минути добавете малко сол, 2 ч.л. къри и настърганите домати (добре е да сте ги обелили предварително).

След още две минути добавяте и пилешкото месо, нарязано на малки късчета. Заливате с бульона (оставете си 3 с.л., за да разбиете в него царевичното брашно) и оставяте на котлона още 40 минути.

Размивате царевичното брашно с бульона и сипвате в ястието. Оставяте, докато сосът стане с гъстотата, която ви харесва, като е добре да разбърквате, за да не се захване брашното.

Ако се налага, след като сте приключили с всичко, досолете на вкус.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
13.04.2017 22:48
Категорията на тази рецепта е объркана, няма как това да е вегетарианска рецепта с това пиле в продуктите.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв