Пълнен карфиол

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
894
5
22/12/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо996
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма тенджера сипете около литър и половина вода. Посолете я и когато заври водата сложете вътре цялата глава карфиол.

Не я дръжте прекалено дълго за да не се развари - 7-8 минути са й достатъчни. С останалите съставки без майонезата омесвате каймата като за кюфтета.

Внимателно запълвате всички кухини между цветчетата на карфиола като може да си помагате с върха на ножа за попълване.

След като я напълните обилно намажете цялата глава отгоре с майонеза, така че да стане плътен слой. Премествате в тава и печете около 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар