gotvach.bg»Рецепти»Баница»Родопски Клин»Плънка за родопски клин

Плънка за родопски клин

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k5k6
Плънка за родопски клин
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 5
29/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4 тави
"Сензация! Разкритата е тайната на вкусната плънка за родопски клин - подробности четете в рецептата!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оризът се сварява до готовност, докато се отдръпне водата изцяло. Вдига се от котлона и се оставя да изстине.

После се добавя изварата. Кисело мляко се смесва със содата и се добавя към сместа.

Накрая се чукват и яйцата. Разбърква се много хубаво, докато сместа поеме добре яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: