Начин на приготвяне
Приготвяме плънката по следния начин:
Лукът се задушава в олиото. След това се слагат нарязаните гъби и доматите. Така изваряваме около 10 минути.
Намазваме тавата с олио и нареждаме 3 реда кори, като ръсим по малко олио между тях, за да не се залепват. Върху третата кора се слага половината от лучената смес, поръсваме с чубрица и черен пипер, слагаме още 3 кори, ръсим сиренето с яйцата, подправки, така още 3 реда кори, лучена смес, 3 реда кори, сирене с яйца.
Завършваме с кори, върху които се слага масло. Печем на умерена фурна като баница.
Вадим от фурната, напръскваме с водичка и задушаваме с кърпа. Нарязваме на парчета и поднасяме с кисело мляко.