Гювечета със свинско месо и картофи

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3652661974
31/12/2016
"В царството на гювечетата, тези с крехко месце са на почит "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 772
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата53
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещен тиган задушете нарязания на ситно лук. Добавете свинското месо, нарязано на малки парченца, и го изпържете. Добавете подправки - сол, черен пипер и чубрица на вкус.

В гювечетата сложете малко от доматения сок. Прибавете свинското месо. Сложете натрошено сирене. Обелете и нарежете картофите.

Сложете малко и от тях във всяко гювече. Сложете да се печат във фурна, загрята на 200 градуса.

Пет минути преди да ги извадите, чукнете във всяко по едно яйце.

Оставете да се запече и яйцето.

Сервирайте топли.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар