Начин на приготвяне
Бисквитите се смилат, смесват се с разтопеното масло и какаото. Разбърква се добре и се разстила на дъното на форма за торта. Оставя се в хладилника да стегне.
Крема сиренето се разбива със заквасената сметана, пудрата захар, стопения на водна баня шоколад и разтворения желатин на водна баня. Сместа се сипва върху основата и се прибира в хладилника.
Заливката се приготвя, като в тенджерка се смесят сметаната, шоколадът, начупен на парчета, и маслото. Загрява се, като се бърка, докато се разтопят шоколадът и маслото.
След като леко се охлади, се излива върху чийзкейка. Украсата се приготвя, като бисквитите се смилат и смесват с разтопеното масло. Правят се топчета, които се овалват в кокосовите стърготини и се поръсват с разтопен шоколад.
Коментари