Разкошна гъбена супа

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Разкошна гъбена супа
Снимка: Йорданка Тасева
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
7
"Ароматна гъбена чорбица, която се поднася топла и с много любов"

Необходими Продукти

  • печурки - 1 кг гъби
  • лук - 2 глави
  • червен пипер - 2 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • сол
  • чубрица
  • олио
  • бульон - 1 кубче гъбен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме гъбите. Нарязваме ги на средни парченца. Обелваме лука и го нарязваме на ситно.

В загрято олио или друга мазнина задушаваме лука. Добавяме червения пипер и брашното и разбъркваме.

Прибавяме нарязаните гъби и наливаме два литра вода.

Добавяме бульона и сол на вкус. Оставяме да се готви за около 40 минути.

Гъбената супа се поднася топла и с много любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: