Белтъчен омлет със спанак

Величка ЩърбановаВеличка ЩърбановаИноватор41317322182
04/01/2017
"Обещахме ви да е много вкусно и много здравословно, а ние държим на думата си "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 051
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Спанакът се измива добре и се отцежда от водата.

В тефлонов тиган слагаме малко зехтин и сотираме леко накъсания на парчета спанак.

Като си промени цвета и прибавяме белтъците, овкусяваме с хималайска сол.

С помощта на дървена шпатула се загъва омлета да се доизпече.

Можете да гарнирате с кисело мляко, чесън, маслини.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар