Запържено кисело зеле

МарияМария
Новак
3
7
6
2
05/01/2017
"Постна селска гозба с неповторим, но познат и обичан аромат "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 114
  • Преглеждания за месеца278
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се лука на средно и морковът се рендосва. В тава се добавя зехтинът и след като загрее се прибавят нарязания лук и моркови, запържват се за 5 мин.

Добавя се нарязаното кисело зеле (ако е необходимо се обезсолява предварително) и се задушава за 10 мин.

Добавя се 1/2 ч.ч. зеленчуков бульон и червения пипер. Оставя се на огъня докато водата изври и започне да се пържи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка Щърбанова
Готвя често така, по някога добавям и месце...
0
0