Унгарски сладки с крема сирене

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
07/01/2017
"Далеч ходихме, за да ви донесем това сладко изкушение с аромат на кайсии "
Приготвяне20 мин.
Готвене14 мин.
Общо34 мин.
Порции60
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 113
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте сиренето и маслото на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Накрая добавете брашното и солта. Замесете меко тесто. Оставете го в хладилника за 1 час.

Разточете на правоъгълна кора и нарежете на еднакви квадрати. По средата на всеки сложете по една 1 малка чаена лъжичка от сладкото. Вземете два срещуположни края и ги прегънете върху сладкото.

Подредете сладките в тава, застлана с хартия. Печете на 180 градуса около 14 минути. Извадете сладките и по желание ги поръсете с пудра захар.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Veselina
Veselina
07.01.2017 17:02
Вкусно, красиво и подредено много добре както винаги.Браво!
0
0