Начин на приготвяне
В намаслена тава се поставят натрошените кори, заливат се с разтопеното масло и се пекат до златисто. Изважда се от фурната и се залива с крем.
Кремът се приготвя, като се отделят белтъците от жълтъците на яйцата. Млякото се слага да кипне, като се отделя от него 1 ч.ч.
В нея се разтваря нишестето. Към нишестето се прибавят жълтъците, предварително разбити със захарта. Нишестето с жълтъците се изсипва в почти кипналото мляко и се бърка, докато кремът се сгъсти.
Отделените белтъци се разбиват на сняг с пудрата захар. Разстилат се върху крема.
Сладкишът се пече на слаба фурна, докато белтъците се втвърдят.
Сладкишът с готови кори е много сполучлив.