Начин на приготвяне
Вземат се по 2 кори, намазват се с разтопено масло и се запичат, докато леко покафенеят.
Пригответе пудинга с прясното мляко и захарта според указанията на опаковката. Оставете крема да изстине.
Разбийте сметаната на пухкав крем и маслото с пудрата захар.
Лъжица по лъжица добавяйте от пудинга към маслото и разбърквайте. След това объркайте финално крема със сметаната.
Слепете изпечените кори с крема в подходяща форма. Оставете сладкиша за няколко часа в хладилник преди да поднесете.
Сервирайте парче от сладкиша с кори за баница с украса от натрошени ядки и пудра захар.
Коментари
Извинявам се, че съм толкова пряма никого не искам да обиждам или да упреквам, само ви моля като публикувате рецепти тук бъдете по-точни и описвайте по-подробно начина на приготвяне. Благодаря ви!
Това , което е различно ми приготвянето ,така както аз го правя е , че преди да пека корите ги накъсвам на парченца и след това ги слагам във фурната.След като са готови корите слагам на дъното на тавата малко от тях , и върху блата изсипвам крем , и така докато не свършат продуктите.Най-отгоре завършвам с кори.