Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Винена марината за свинско месо

Винена марината за свинско месо

ЛюбославЛюбослав
Новак
6315
Винена марината за свинско месо1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
8
"Всяко месо да си знае маринатата - а най-подходящата марината са свинско месо по наше мнение и тази - опитайте, споделете и най-важното - коментирайте"

Необходими Продукти

  • червено вино - 150 мл
  • соев сос - 40 мл
  • лук - 1 глава кромид
  • чесън - 4 скилидки
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на полумесеци. Нарязваме чесъна на едро.

Добавяме всички продукти за маринатата в дълбок съд, в който да ги объркаме с месото, и оставяме месото да се маринова за няколко часа.

Изкарваме месото и печем.

Винената марината за свинско месо е много сполучлива.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: