Какаова торта Негрита

09/01/2017
Мария
отМарияЧирак41
"Черното е на мода, а вкусното е класика "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 439
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за блат се разбъркват в голяма купа и се изсипват в тава, предварително намазана с олио и поръсена с брашно. Пече се на 250 градуса.

Изброените продукти, необходими за сиропа се смесват в съд, подходящ за контон и се оставят да завират, като ги разбурквате, за да не загорят.

С вече готовият сироп се залива изстиналия блат, който задължително е нарязан предварително, за да може по лесно да попие сиропа. За да го поеме равномерно, може да надупчите с клечка за зъби на няколко места отделните парчета.

Готовата торта се оставя да престои в хладилника за няколко часа.

При сервиране може да се поръсят порциите с малко пудра захар или да се гарнира с бита сладкарска сметана.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар