Желиран пъпеш

10/01/2017
Емилия Петкова
отЕмилия ПетковаЧирак61111
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете на две добре измития пъпеш, почистете го от семките и го оставете в хладилника. Кипнете малините в 1 чаена чаша вода.

Прецедете сока и го сложете отново на котлона заедно със захарта. Прибавете размекнатия в малко студена вода желатин и бъркайте, докато се разтвори.

С топлата течност залейте нарязаните на кубчета праскови. За по-цветен ефект можете да ги смесите с малините.

Прибавете виното. С тази смес напълнете половинките пъпеш. Поставете ги в хладилник, докато се желират.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар