Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Кашкавал с двойна панировка

Кашкавал с двойна панировка

КК
Готвач
754262712
Кашкавал с двойна панировка
Снимка: Анонимен
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1-2
"Двойна панировка за най-вкусен резултат - опитайте и да не забравите да дадете по един лайк за майстора"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 200 г
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 100 г
  • брашно - 100 г
  • олио - за пържене
  • подправки
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на порции.Яйцата се разбиват. Смесват се брашното и галетата, а към тях може да се добавят подправки по желание. Подготвя се купа с вода. Кашкавалът се потапя във водата.

След това се овалва в галета, смесена с брашно. Потапя се в разбитото яйце. Пак се овалва в галетата и брашното. Отново се потопява в яйце.

Пържи се в загрято олио до златисто. Сервира се с гарнитура от зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: