Начин на приготвяне
Бисквитите начупвам и поставям в блендер, за да станат на трохи. Разтопете кравето масло.
Предварително сложете прясното мляко в купичка на водна баня и в него добавете желираните бонбони. Разбъквайте периодично до получаването на гладка смес.
В голяма купа смесете бисквитите, маслото, какаото, нарязаните орехи и гъстата каша с прясно мляко и желирани бонбони. Разбъркайте хубаво с вилица и поставете сместа във тефлонова тавичка с форма на Елхичка предварително намаслена с масло. Поставете в хладилника да стегне.
След поне 3-4 часа извадете от формата, поставете Елхичката в чиния за сервиране.
Разточете на тънко фондана и покрийте елхичката, като оставите пънчето на дървото непокрито с фондан. Притиснете внимателно с пръсти за да прилепне върху Елхичката, излишното количество фондан изрежете с остър нож. Върху фондана пръснете захарни звезди и ги натиснете леко с пръст за да залепнат във фондана.