Вкусни таралежчета от кайма

10/01/2017
Maria Petrova
отMaria PetrovaНовак18512
"Този път ще изневерим на любимите си кюфтета и ща поканим тайфата на вкусни таралежчета и бира, съветваме ви да направите същото "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 485
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се смесва с лука, чубрицата, галетата, червения пипер, черния пипер, магданоза и солта. Яйцата се сварят за около 5-7 минути.

Морковите се сварят до омекване и се нарязват на ленти. Киселите краставички се нарязват на ленти.

Взема се от каймата и се разстила с ръка и отгоре се слага яйце, по няколко лентички морков и кисели краставички и се завива на топка.

Издължава се от едната страна като муцунка, слага се черният пипер на зърна за очички и носле, и отгоре се набождат начупените спагети за бодли. Така приготвените таралежки се пекат в загрята на 200 градуса фурна до зачервяване. Накрая се поръсват с настърган кашкавал.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар