Гювечета с бекон и кренвирши

magi yordanovamagi yordanova
Новак
1
1
06/03/2012
"Вкусотия за гладници - обърквате, пъхате в печката и чакате да се запекат "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 674
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата30
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа се смесват нарязаните бекон, кренвирши, картофи, лук, чушки и краставички. Прибавят се настърганите домати и подправките.

Гювечетата се намасляват и в тях се разпределят продуктите.

В съд се разбиват яйцата и към тях се прибавят настъргания на едро ренде кашкавал и млякото. От заливката се слагат във всяко гювече по приблизително 6-7 с.л., поръсват се с олио и се захлупват с капачетата.

Поставят се на дъното на студена фурна и се пекат на 200 °С докато се втвърди заливката. Накрая гювечетата се отварят и се дозапичат до златисто.

Рейтинг

5 12
4 5
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Виолета
Виолета
17.09.2013 17:39
Бързо,лесно и наистина много вкусно.:)
0
0
nina
nina
01.05.2012 20:03
абе жена, много си проста, това е реклама и няма нищо общо със сайта.
0
0
КАРОЛИНА
КАРОЛИНА
30.04.2012 21:34
2СЕДМИЦИ ОТКАКТО ВЗИМАМ ТАЗИ ДОБАВКА И НИТО ЕДИН КИЛОГРАМ НЕ САМ СВАЛИЛА.И ТОВА Е ИЗМАМА,ПИСАХ КОМЕНТАР НО ГИ ИЗТРИВАТЕ.НЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ ХОРАТА
2
0