Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Гювечета с кренвирш и картофки

Гювечета с кренвирш и картофки

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
1961k2071k1
Гювечета с кренвирш и картофки
Снимка: Деси Маринова
1 / 2
17/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Гювечетата са един чудесен начин да разчистите хладилника си и да сготвите нещо вкусно - звучи ли ви като перфектната комбинация?"

Необходими Продукти

  • картофи - 600 гр
  • лютеница - 200 гр
  • сирене - 150 гр
  • кашкавал - 100 гр
  • топено сирене
  • кренвирши - 2 бр
  • яйца
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите. Белим ги и ги нарязваме на по малки парчета.

На дъното на всяко гювече слагаме по 1 с.л. олио и лютеница. След това добавяме картофите, нарязаните кренвирши, натрошеното сирене, нарязания кашкавал и топеното сирене.

Отгоре на всяко гювече чукваме по 1 яйце.

Печем в нагрята фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: