Начин на приготвяне
Нарязваме филето вертикално на парчета с дебелина около 1.5 см, начукваме леко с чукче. В хаванче начукваме чесън, сол и мащерка и след това слагаме 50 мл зехтин и черен пипер. С тази марината намазваме филето и го оставяме 1 час поне да се маринова.
През това време нарежете тиквичките и патладжана с дебелина 5-7 мм и се запържват в зехтин от двете страни. Чушката нарязваме на ивички и я намазваме с масло, след което я слагаме на грил тиган докато се получат черни точки и я махаме.
Изваждаме филето и върху всяко парче слагаме от тиквичката, патладжана и чушката, след това навиваме на руло и стягаме може с канап или с шиш, както решите вие, и след това увиваме в алуминиево фолио.
Слагаме в предварително загрята фурна на 170 ° C без вентилатор и печем 30 минути след което махаме фолиото и връщаме отново за 10 минути, за да получи коричка.