Мариновани репички

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
130
395
152
213
1
12/01/2017
Приготвяне35 мин.
Готвене10 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 588
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • репички - 1 кг
  • винен оцет - 50 мл
  • захар - 50 г
  • ябълков оцет - 50 мл
  • вода - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме репичките и ги отрязваме от двете страни, след което ги разрязваме на две и ги поставяме в кръгъл буркан.

В тиган загряваме двата вида оцет, захарта и водата, като съотношението на двата вида оцет трябва да е едно към едно с водата и захарта.

Изчакваме да се разтвори захарта и махаме. След това изчакваме да се охлади и наливаме при репичките до горния ръб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар