Начин на приготвяне
Разтваряме във водата бульона и пускаме 1 скилидка чесън. Когато водата заври, поставяме пастата в нея и оставяме да ври 10-15 минути.
В друг със също слагаме вода да заври и пускаме баклата да се бланшира за минута. Вадим ги с решетъчна лъжица в студена вода. Обелваме ги бобче по бобче.
В тенджерка загряваме зехтина и запържваме парчетата панчета малко от двете страни. Вадим ги и в същата тази тенджерка слагаме лука, докато стане със златен цвят.
Добавяме белените домати, овкусяваме със солта и джинджифила.
Оставяме на тих огън да поври. Накрая добавяме чушките, ситно нарязани, докато омекнат.
Вадим пастата в подходящ съд и заливаме със соса, добавяме баклата и накрая подреждаме парчетата бекон.
Да ви е сладко!