Вкусотия в кората на яйце

Румяна милчеваРумяна милчеваЧирак13012371
14/01/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо207
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, морковите, целината и пилето нарязваме на големи парчета. Пържим в зехтин с мащерката. След това се добавят 500 мл вода и се вари в продължение на 10-15 минути.

Нарежете лука, чесъна и магданоза на ситно. Доматите ги обелете и нарежете на много ситно. В бульона от пилето добавяме прясното мляко, маслото, брашно и солта и бъркайте на котлона поне 10 мин.

Пилешкото се запържва в зехтин, сол и черен пипер, добавя се нарязания на ситно лук, чесън, домати и магданоз.

Отстранете от огъня и преместете в блендер, добавете маскарпонето и разбъркайте. Вземете малко от картофено тесто, изпънете на ръцете си и сложете плънка от пилето и оформете във формата на яйце.

Яйцата се смесват с 100 мл вода, сол и черен пипер. Потапяме в брашно, след това се потапя в яйце и галета.

Пържим до златисто в горещото олио.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар