Пиле в ананас

NasiiiiiNasiiiiiНовак2
15/01/2017
"Ако все още не сте разбрали, че пилешкото и ананасът са първи приятели, значи все още не сте опитали нашата рецепта за пиле в ананас "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 211
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме вътрешността на ананаса и я нарязваме на кубчета. Нарязваме пилешкото филе и отделно правим смес от яйцата, 1 с.л. брашно, черен пипер, малко хладка вода.

Загряваме мазнина, потапяме пилешкото в яйцето и пържим няколко минути. Вадим пилешкото филе и слагаме наново малко мазнина в тигана.

Добавяме кубчетата ананас с филето, щипка къри, 2-3 с.л. соев сос, прясно мляко с брашното и като стане като каша, вадим. Сервира се, като се напълни издълбания ананас с плънката (разрязан е на две ананаса, за 2 порции).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар