Свинско месо и пръжки с кисело зеле

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
228
869
300
423
1
15/01/2017
"Идеалната романтична вечеря у нас - свинско, пръжки и кисело зеле, обилно поляти с червено вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 352
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1 бр.
  • свинско месо - 700 г
  • пръжки - 300 г
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • дафинов лист - 2 бр.
  • черен пипер - 1/2 ч.л. зърна
  • червен пипер - 1 с. л.
  • чили
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото зеле и свинското месо се нарязват, като месото се реже на 2 или 3 см кубчета.

Приготвяме си пръжките. В загрято олио запечатваме месото и добавяме зелето.

Продължаваме да бъркаме, след като се запържи зелето прибавяме червен пипер и готовите пръжки, запържваме още 5 минути и заливаме с две чаши топла вода.

Оставяме яденето да се готви на слаб огън. Прибавяме останалите подправки.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар