Свински дроб и бъбреци

16/01/2017
"Тези крехки бъбреци ни карат да се чудим ще ни стигне ли бирата "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 810
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата55
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците.

Нарязваме ги на хапки.

Запържваме ги с масло, добавяме сол и ги захлупваме да поврят 10 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Reneta Petrova
Reneta Petrova
14.02.2017 21:19
Аз добавих и лук и ги запекох малко накрая. Стана много добре.
2
0