Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Свински дроб и бъбреци

Свински дроб и бъбреци

редакция:
Свински дроб и бъбреци
Снимка: Арфе Караахмедова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
2
"Тези крехки бъбреци ни карат да се чудим ще ни стигне ли бирата."

Необходими Продукти

  • свински дроб
  • свински бъбреци
  • масло - 50 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците.

Нарязваме ги на хапки.

Запържваме ги с масло, добавяме сол и ги захлупваме да поврят 10 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Reneta Petrova
Reneta Petrova
Аз добавих и лук и ги запекох малко накрая. Стана много добре.
14.02.2017 21:19
2