Крехки пържолки в гювеч

17/01/2017
Минка Минчева
отМинка МинчеваНовак1847
"От вас се иска само да спазвате рецептата и малко търпение - резултатът ще е повече от вкусен "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 522
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги овкусяваме със сол, черен пипер и кимион. Заливаме ги с червено вино и оставяме да си поемат.

След това в тиган ги запечатване за минута от двете страни.

В гювеч започваме да редим ред пържоли, топено сирене, гъби, морков и картоф.

Печем във фурна час и половина.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар