Крехки пържолки в гювеч

17/01/2017
"От вас се иска само да спазвате рецептата и малко търпение - резултатът ще е повече от вкусен "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 887
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги овкусяваме със сол, черен пипер и кимион. Заливаме ги с червено вино и оставяме да си поемат.

След това в тиган ги запечатване за минута от двете страни.

В гювеч започваме да редим ред пържоли, топено сирене, гъби, морков и картоф.

Печем във фурна час и половина.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ламби
Ламби
05.01.2019 04:54
Поставям ти една звезда за непълната рецепта ! Следващият път поясни на колко градуса печеш !
0
0