Крехки пържолки в гювеч

Минка МинчеваМинка Минчева
Новак
1814417130
Крехки пържолки в гювеч
Снимка: Минка Минчева
1 / 2
17/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4
"От вас се иска само да спазвате рецептата и малко търпение - резултатът ще е повече от вкусен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги овкусяваме със сол, черен пипер и кимион. Заливаме ги с червено вино и оставяме да си поемат.

След това в тиган ги запечатване за минута от двете страни.

В гювеч започваме да редим ред свински пържоли, топено сирене, гъби, морков и картоф.

Печем във фурна час и половина.

Крехките пържолки в гювеч са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
41
30
20
11
Дай твоята оценка: