Пилешко филе с топено сирене и гъби

АнтонияАнтонияЧирак31922
17/01/2017
"Много лесно и много бързо, при това с гарантиран вкусен резултат - ето така обичаме да готвим ние "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 135
  • Преглеждания за месеца285
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и разделяме на 2, всяка част разполовяваме поръсваме с черния пипер и солта, панираме в брашното и запържваме в сгорещеното олио за кратко до лек златист загар.

В същата мазнина запържваме и гъбите за кратко. Редим филетата в тавичка върху тях разпределяме топеното сирене и гъбите.

Добавяме 1 ч.ч. вода (може да се замени с бяло вино) покриваме с фолио и печем за около 30 минути, на умерена фурна. Настъргваме кашкавал и запичаме без фолио до готовност.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар