Начин на приготвяне
Бутер тестото се реже, като се оформят кръгчета с кръгла чашка. Кръговете се разделят на две. Едната час се оформят сърца в средата на кръга /ако нямате формички пак кръгчета, но по-малки/ и се изрязват.
Всяко кръгче с изрязано сърце или кръг се нанася върху останалите неотрязани. По края се минава с малка виличка, за да не се разтворят като се опекат. Сърцата се отделят и се пекат отделно. Може да оформите от остатъците на тестото пеперудки, цветчета и т.н, които след това ще ги използвате.
Всичко това се пече на предварително добре загрята фурна. Когато са готови, ние ги оформяме. Те ще са надигнати доста, така че режем кръговете наполовина. Отдолу слагаме натрошено сирене, Отгоре в сърцето слагаме сладко.
Върху него можем да поставим малките сърчица, пеперудка или каквото сме оформили от останалото бутер тесто. Това предава малко по романтичен вид на закуската. Малките сърчица се топват в сладкото и също се хапват. Да ви е сладко