Ориз с праз лук и пуешки бутчета

19/01/2017
"Супер вкусно и супер лесно за приготвяне - слагате всичко в печката с конвекция, нагласяте и ... ами хапвате с удоволствие "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 118
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата ги варим в подсолена вода за около 40 минути. Отделно запържваме в олиото лука и ориза, към тях добавяме и чубрицата.

В тавичка от алуминиево фолио изсипваме изпържения ориз и наливаме 5 чаени чаши от бульона, в който са се варили бутчетата, които накрая редим върху тази смес.

Печем пуешкото с ориз във фурна с конвекция час и 15 минути.

Пластмасова купа с гевгир 4.2 л.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова купа с гевгир 4.2 л.
8.00 лв.
6.16 лв.
Виж ››

Много полезно съчетание от съдове - купа с гевгир, което може да използвате по предназначение и не само. Купата може да се отделя и да се ползва за разбиване на смеси. Когато се ползват заедно, гевгирът помага за лесното измиване на продукта, а купата - за изхвърляне на излишната вода.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар