Италианска топла гарнитура

Анелия ЦоневаАнелия Цонева
Готвач
92
384
151
124
1
20/01/2017
"Да им се не види на италианците - и гарнитурата им е неустоима "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 819
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Картофена Салата

Начин на приготвяне

Измийте картофите и ги сварете в подсолена вода с кожата, докато се разпукат сами.

Когато изстинат достатъчно, но не напълно, ги обелете и нарежете на кубчета.

Залейте ги, както са топли, с доматената салца, зехтина и сухите подправки. Разбъркайте добре, докато сосът се поеме от картофите.

Настържете на ситната част от рендето пармезана. Поръсете обилно.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар