Начин на приготвяне
Всички продукти трябва да бъдат на стайна температура. Разбийте с миксер жълтъците и меда в стъклена купа до сгъстяване на сместа.
След това поставете съда в тенджера с вода на водна баня, като непрекъснато бъркате за около 10 минути.
След това изчакайте сместа напълно да е изстинала и прибавете маскарпонето и сладкарската сметана предварително разбита на сняг. Разбъркайте докато се получи гъст гладък крем.
Бисквитите натрошете с блендер на трохи. Прибавете към тях пакетчето краве масло, предварително разтопено. Омесете хубаво сместа и я разпределете равномерно във форма с подвижно дъно.
Върху бисквитения блат прибавете крема и загладете. Оставете в хладилник да престои около 6 часа.
Малко преди сервиране поръсете тортата първо с инстантното кафе и след това с какаото.