Начин на приготвяне
За плънката нарежете зелето на ситно, гъбите на парчета, а готовото месо на късчета. Разтопете половината от маслото, добавете гъбите, зелето, месото и затворете капака на съда.
Оставете да се задушава докато се изпари сосът му. Преди да сте го свалили ястието добавете щипка розмарин и разбъркайте. Разтопете останалото масло и подмажете тавата. Постилате една кора и изрежете с размера на дъното.
Върху нея постилате останалите кори, като кръстосвате, а краищата им да висят извън тавата. Смесвате разбитото яйце с киселото мляко, сиренето и бакпулвера.
Разпределяте 3-4 лъжици от сместа върху корите, добавяте плънката, и отново 3-4 лъжици млечна смес. Завиваме плънката с висящите краища като бохча, отгоре намажете с разтопено масло.
Разпределяте отгоре останалата млечна смес и поръсвате с настърган кашкавал. Печете в предварително нагрята на 180 градуса фурна до приятен загар около 30 - 40 минути.