Скумрия на фурна с кашкавал

22/01/2017
Теодора Тонева
отТеодора ТоневаНовак29423
"Кой ще ни направи компания за обяд?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 575
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се измива, разрязва и изчиства. Слагаме я с намаслена тава, поливаме я с олио и овкусяваме със сол.

Печем я на 180 градуса, като преди да я извадим я поръсваме с настъргания кашкавал и я оставяме още малко, докато се разтопи кашкавала.

Количеството скумрия може да бъде променено, в зависимост от желаните порции.

Ястието може да се поднесе със салата по избор. Аз сервирах със салата от варени картофи и домашно направена манастирска салата.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар