Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъбки с бекон и топено сирене

Пълнени гъбки с бекон и топено сирене

Мариела ХристоваМариела Христова
Помощник Готвач
2289512051
Пълнени гъбки с бекон и топено сирене
Снимка: Мариела Христова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • гъби - 500 гр.
  • бекон - 100 гр.
  • кашкавал - 100 гр.
  • чесън - 1 скилидка (пресован)
  • топено сирене
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме гъбите и внимателно отстраняваме и нарязваме на ситно пънчетата им.

Заедно с чесъна, бекона и кашкавала, също нарязани на ситно ги овкусяваме се със сол и черен пипер и разбъркваме добре. С получената смес пълним гъбките като отгоре ги затваряме с парченце топено сирене.

Печем ги в намаслена тава на 180 градуса за 10-15 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ако са затворени все още само ги измивам а ако са узрели повече ги беля.
11.05.2016 23:47
Monika Ivanova
Monika Ivanova
белите ли ги или само ги премивате?
11.05.2016 22:38
1
Покажи всички подкоментари