Начин на приготвяне
Накисваме хляба във вода и като омекне, го изстискваме добре.
Смесваме месото, хляба, ситно нарязания лук, магданоза, суровите яйца, черния и червения пипер и сол. Всичко се омесва много добре и се оставя да престои в хладилника за 1 час.
След като го извадим, го разстиламе върху мокра кърпа с дебелина 2 см.
Нарязваме гъбите и ги смесваме с нарязаните на малки парчета сварени яйца.
Нареждаме ги в единия край по дължината. Внимателно навиваме месото на руло.
Слагаме рулото в подходящ съд, предварително намазан с олио, поръсваме го с галета и го заливаме с малко олио.
Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса, за да хване хубава коричка.
След това намаляваме фурната и печем до готовност.