Друсан кебап

Цветанка ЦветановаЦветанка Цветанова
Готвач
123
414
265
140
2
23/01/2017
"И да не забравите да го друсате, защото само така е вкусен "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 127
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • сол - на вкус
  • стар лук - 3 средни глави
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета.

В тигана се слага олио и се добавят парчетата месо.

Пържи се до омекване на месото, добавя се сол.

Накрая се слага лукът и се запържва още 5 мин, за да омекне.

Поръсва се с черен пипер.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар