Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка от печен лук

Разядка от печен лук

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195401634332
Разядка от печен лук2 / 2
24/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Бъдете честни, ще я използвате не за разяждане, а за мезе"

Необходими Продукти

  • лук - 4 едри глави
  • сирене - 50 г
  • олио - 2 с.л
  • оцет - 2 с.л
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Необелен лукът се изпича във фурната.

Когато е омекнал напълно, обелва се и се стрива на пюре. Добавят се сиренето, предварително настъргано, солта, олиото и оцетът.

Разбърква се добре и се добавя магданозът. По желание може да се добави и счукан чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: