Руска салата с карфиол

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
232
2
12
25/01/2017
"Смели импровизации, които обаче са се получили отлично Да ви е сладко и наздраве "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 922
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се сварява на пара и се нарязва на малки парчета. Избраният от вас колбас или филе се нарязва на кубчета.

Морковите се сваряват в подсолена вода и заедно с маринованите краставички също се нарязват на кубчета. Яйцата се сваряват до твърдо състояние и също се нарязват на кубчета.

В голяма купа се смесват всички нарязани продукти: карфиола, месото, морковите, краставичките и яйцата.

Добавя се майонезата и хубаво се разбърква до еднородна смес. Украсява се с маслини.

Салатата е подходяща за хора с нисковъглехидратен режим на хранене.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар